Nationaldagen!

Inte för att  jag har firat idag. Men kan ju döpa inlägget till det iallafall :P

Idag har jag grejat en massa trimrat hela våran backe upp och hela kullen som vi har när man åker upp mot oss, plus lite vid huset sen fick jag nog när jag kom på att jag va tvungen o kratta upp skiten i backen hehe.
Så har jag plockat lite inne eller ja gubben min plocka o greja mest, jag la undan dom barn kläderna som Emilia vuxit ur men som jag inte vill kasta ifall vi skulle få nåt mer barn. Hon växte ju så snabbt ett tag så vissa kläder är ju knappt använda känns lite fel o slänga eller ge bort. Har lite svårt att ta i tu med sånt där hehe, det är då man ser hur mycket hon växer och hus stor hon blivit plus hur otroligt fort det går..

På eftermiddagen fick vi besök utav Emilias farmor och farfar. Vi fikade o Emilia åt lite gröt plus lite lite fruktpure. Som hon verka gilla väldans mycket (äpple banan).

Tog lite kort som jag tänkte dela med mig av. några från idag o några från ett par dagar/veckor sen.
Från idag :D


Från idag :D


Såhär hitta jag henne för en liten stund sen när hon lagt sig skitunge :D


Min bror är ju lite små skraj för småbarn så man får passa på när han håller i Emilia hehe


Våran dotter är en riktig liten solstråle och såna här skratt o smile får man flera stycken varje dag :D
Älskling!


Puss hej!

4/6-2011

Go´kväll!
Idag har vi gjort massor känns det som, först va vi hon min mamma oh hjälpte henne med datorn. Vi åkte dit till 11 fika o greja lite. Efter det åkte vi hem till oss igen o där vänta alla på gubben min då dom skulle iväg på en två dagars kanot resa. Vinka av dom och ringde till petra då vi ringt om varandra hela dagen. Vi bestämde oss för att åka ut till m-berg. Vi mötes hos Beri som också ville hänga på, så va vi på m-berg ett tag shoppa en vagn leksak till Emilia och två pyjamasar.

Efter det drog vi fyra ivät till naturens hus men där skulle där skulle det vara bröllps fiande så det blev inge fika för oss. Vi prata om att åka upp på stan o fika men då kände jag att det nog va bättre för mig o Emila att dra oss hemåt. Varit borta hela dagen varmt som fan o hon verkar inte bli lika hungrig när det är så här varm så det måste verkligen vara lugn o ro när hon ska äta.

Väl hemma bytte vi bjöja o hon fick en flaska välling sen la jag henne. Tog in hundarna och gav dom mat, ut igen så dom kunde kiss o nu sitter ja här :P
Nu vakar nog snart mitt lilla hjärta o då ska vi upp o sova efter en flaska välling till såklart :D

Puss hej

Lite mer uppdatering!

Mn får väl passa på nu när man har lust hehe så jag bjuder på hela två inlägg idag :P
Det blev en promenix till affären förut jag och Emilia gick själva idag orkad inte med en flåsande hund.
Köpte lite fil o flingor till frulle i morron det är det som är det lättaste o få i sig. Jag hatar nämligen frukost men utan blir jag sur.
Tänkte lägga in en bild på Emila shit va hon växer sist vi va på bvc så vägde hon 6390g och va 62cm lång.


Älskar när hon har underläppen sådär hihihi..

Puss hej!

God sommar dag!

Idag har jag gjort en hel del faktiskt :P
Klippte gräset på förmiddagen, tvättat två maskiner, diskat lekt med min lilla älskling och gjort lite lunch till mig och min stora älskling :P
Plus att vi idag har hämtat ut våra nya datorer jippiii så glad. Nu kankse man kan hålla o blogga lite mer när man har en egen o sitta vid som än så länge känns hyffsat nice :D
Nej nu väntar jag bara på att E ska vakna så vi kan tassa iväg till affären o handla lite fil o flingor till frulle imorron.
Sen ska vi kankse greja lite till ute beror helt på om hon tillåter haha.

Puss hej!

RSS 2.0